Neem direct contact op, bel +32 (0)52 41 45 65 of mail sarah@talent-academy.be

Over onsWie zit er achter de Talent Scan?

Over ons

Wie zit er achter de Talent Scan?


Deze Talent Scan is in het leven geroepen door onze Talent Academy, een groep van gepassioneeerde trainers die dagdagelijks opleidingen geven.

6

trainers beschikbaar om je te helpen leren

1500+

deelnemers succesvol opgeleid

60+

Opleidingen om tussen te kiezen

Wat ons drijft?

We helpen je om het maximale te halen uit je talenten als grafisch vormgever. Dat doen we door je technische skills en kennis van grafische programma's te perfectioneren. Neem dat samen met onze liefde voor het vak, technologie en werken met mensen, dan weet je wat ons drijft. Zijn we geeks? Jazeker, en we zijn er fier op.

Adobe Authorised Training CentreVisuele communicatie beter maken: die passie begon met een intern opleidingsprogramma voor de medewerkers van Typografics. In 2008 kregen we de erkenning als Adobe Authorised Training Centre.De Talent Academy wordt aangestuurd door Michael Buelens. Een team van 6 ervaren trainers - Adobe Certified - verzorgt een programma van maar liefst 60 opleidingen. Naast InDesign, Photoshop en Illustrator biedt het opleidingsaanbod mogelijkheden die uniek zijn in ons land. Maar wat je ook kiest, in elke opleiding word je gebeten door hun passie om kennis te delen.

Adobe Authorised Training Centre

Visuele communicatie beter maken: die passie begon met een intern opleidingsprogramma voor de medewerkers van Typografics. In 2008 kregen we de erkenning als Adobe Authorised Training Centre.

De Talent Academy wordt aangestuurd door Michael Buelens. Een team van 6 ervaren trainers - Adobe Certified - verzorgt een programma van maar liefst 60 opleidingen. Naast InDesign, Photoshop en Illustrator biedt het opleidingsaanbod mogelijkheden die uniek zijn in ons land. Maar wat je ook kiest, in elke opleiding word je gebeten door hun passie om kennis te delen.

Onze kwaliteitsgaranties

  • Adobe Authorised Training Centre
  • Adobe Certified Experts & Instructors
  • Trainers met een sterke praktijkvoeling, ervaring én liefde voor het vak
  • Diverse opleidingslocaties in Vlaanderen 

Je skills verbeteren begint hier

Begin hier met het testen van jouw kennis en til jezelf naar een hoger niveau. Geen verplichtingen. Enkel verbeteringen.